Vertrek om 17.00 uur vanuit het historische centrum van Oudewater. Genietend van de omgeving vaart u over de Hollandse IJssel naar buurgemeente Montfoort. Van daar via een handbediende sluis naar Linschoten waar even, of naar verkiezing wat langer, wordt gestopt voor een hapje of drankje. En dan over het mooie meanderende riviertje de Lange Linschoten weer terug naar het schitterende Oudewater. Een werkelijk unieke ervaring voor groepen tot 20 personen. Bij minder dan 10 personen komt de vaart te vervallen.

Desgewenst kunnen we een kant-en-klaar gekoeld ‘caterpakket’ op maat aanbieden. Vraag naar de mogelijkheden bij het TIP kantoor in Oudewater 0348-561628, of mail naar info@tip-oudewater.nl.

De Avondvaert vertrekt vanaf de kade tegenover het TIP kantoor.
De vaartijd is ruim 3,5 uur. Er wordt gevaren met een schipper/gids aan boord.

Tickets en reserveren
Tickets zijn verkrijgbaar via de online boekingspagina of bij het Toeristisch Informatie Punt Oudewater.
Tevens is het mogelijk om als groep een Grachtenvaert te reserveren. Vraag naar de mogelijkheden bij het TIP  kantoor in Oudewater 0348-561628 of mail naar tip@oudewater.net.

Een geboekte Avondvaert kan tot uiterlijk 24 uur voor vertrek kosteloos (gedeeltelijk) geannuleerd worden, wel brengen wij € 10,- reserverings- en administratiekosten in rekening. Heeft u nog niet betaald, dan zullen wij u een factuur sturen voor deze kosten. Heeft u wel betaald, dan zullen wij dit bedrag in mindering brengen op het terug te storten bedrag. Bij heel slecht weer, overlijden of ernstige ziekte kan de (gehele) reservering kosteloos worden geannuleerd.

Data en vertrektijden
In 2018 hebben wij twee Avondvaerten georganiseerd:
– zaterdag 14 juli 2018 om 17.00 uur
– vrijdag 10 augustus 2018 om 17.00 uur
Daarnaast is een Avondvaert op aanvraag altijd mogelijk!