Vertrek om 17.00 uur vanuit het historische centrum van Oudewater. Genietend van de omgeving vaart u over de Hollandse IJssel naar buurgemeente Montfoort. Van daar via een handbediende sluis naar Linschoten waar even, of naar verkiezing wat langer, wordt gestopt voor een hapje of drankje. En dan over het mooie meanderende riviertje de Lange Linschoten weer terug naar het schitterende Oudewater. Een werkelijk unieke ervaring voor groepen tot 20 personen.

Desgewenst kunnen we een kant-en-klaar gekoeld ‘caterpakket’ op maat aanbieden. Vraag naar de mogelijkheden bij het TIP kantoor in Oudewater 0348-561628, of mail naar tip@oudewater.net.

De Avondvaert vertrekt vanaf de kade tegenover het TIP kantoor.
De vaartijd is ruim 3,5 uur. Er wordt gevaren met een schipper/gids aan boord.

Tickets en reserveren
Avondvaerten zijn alleen te boeken als (onderdeel van een) arrangement. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op met Toeristisch Informatie Punt Oudewater via 0348-561628 of tip@oudewater.net!

Een geboekte Avondvaert kan tot uiterlijk 24 uur voor vertrek kosteloos (gedeeltelijk) geannuleerd worden, wel brengen wij € 10,- reserverings- en administratiekosten in rekening. Heeft u nog niet betaald, dan zullen wij u een factuur sturen voor deze kosten. Heeft u wel betaald, dan zullen wij dit bedrag in mindering brengen op het terug te storten bedrag. Bij heel slecht weer, overlijden of ernstige ziekte kan de (gehele) reservering kosteloos worden geannuleerd.